Over ons

Centraal gelegen in het industrieterrein Kolmen opent M-eating Place een zakelijke hotspot voor de Alkense bedrijfswereld . Dit nieuwe concept zal bestaan uit een dienstenpakket voor werkgevers en werknemers alsook hun relaties (klanten, leveranciers). Prioriteit zal er mede in bestaan om personen even uit hun dagelijkse drukke agenda te halen en op loopafstand samen te brengen, om alzo een nieuwe dynamiek tussen de bedrijven te creëren.


Catering

Ons catering concept is gebaseerd op deze vier kernwoorden :
HUNGRY – HURRY – HEALTHY – HAPPY

Eat in (zelfbediening met +/- 50 zitplaatsen) :
In een ongedwongen sfeer de dag starten met een koffie of ontbijt, lunchen tijdens de middag of iets zoet als vieruurtje. Er zal vooral met vers bereide hoogwaardige artisanale producten gewerkt worden die het kwaliteitsniveau sterk zullen beïnvloeden! Tevens zal gezondheid als een rode draad doorheen het concept lopen , in de wetenschap dat gezond eten daarom niet saai hoeft te zijn. Trendy broodjes , salades ,soep en andere gerechten geserveerd op een eigenzinnige wijze .

Take away (zelfbediening) :
Voor iedereen die minder tijd heeft ter beschikking heeft, zal er een assortiment take-away gerechten (broodjes/salade/soep/dranken enz.. in meeneem verpakking) ter beschikking staan!


Bedrijfscatering

M-eating Place Kolmen biedt bedrijven de mogelijkheid om bepaalde diensten geleverd aan het bedrijf te bestellen. Dit kan gaan tot het leveren op locatie van ontbijt voor vroege vergaderingen of voor s middags kleine lunches , broodmaaltijden en drinks en recepties tijdens de dag alsook het verhuren,plaatsen en vullen van vending automaten kunnen voorgesteld worden. In samenspraak met de klant kunnen tal van formules uitgewerkt worden. Standaard formules kunnen online besteld worden via de bestellingen webshop button.


Dienstenpakket

De aangeboden diensten zullen in de opstartfase vooral gebaseerd zijn op het faciliteren van een ontmoetingsruimte waar men tijdens kantooruren in een zakelijke sfeer kan samenkomen en relaties ontvangen ! Wifi en dagbladen zullen gratis ter beschikking staan , alsook de mogelijkheid voor het nuttigen een drankje en hapje. Tevens zijn er mogelijkheden om (na reservatie) in een informele privésfeer te vergaderen. Twee professioneel ingerichte meeting rooms zullen ter beschikking staan die desgewenst kunnen omgevormd worden tot één grote multifunctionele ruimte (meeting, voorstelling, lunch).

In een volgende fase is het ons streefdoel om in samenwerking met de bedrijven deze diensten verder uit te breiden. Recente studies tonen aan dat de grens tussen werk en privé steeds vager wordt. Hierdoor komen verschillende problemen aan de oppervlakte. Steeds vaker is het voor bedrijven een uitdaging om voor hun werknemers hierin een goede balans te vinden. In samenspraak zal M-eating Place hier oplossingen voorstellen. Een gelukkige werkgever/nemer is een betere werkgever/nemer.


Voordelen Online Bestellen

Anno 2017 is e-commerce, het online bestellen, reserveren en betalen van goederen en diensten actueler dan ooit ! Er bestaan steeds betere en performantere tools en applicaties en het gebruiksgemak worden steeds groter. Foutenmarges worden zo goed als uitgesloten! Daardoor komen de klassieke manieren (telefoon/fax) zwaar onder druk te staan en verwacht wordt dat deze verder afnemen….

M-eating Place Kolmen zet dan ook volop hierop in! De mogelijkheden van het online bestellen zullen ook uitgebreider zijn dan het bestellen in de zaak! We hanteren hiervoor een zeer individuele benadering. Ieder individu zal zijn eigen voorkeuren kunnen selecteren en zal niet verplicht zijn om opgelegde samenstellingen van broodjes te volgen! Reden hiervoor is simpel, bestellingen online gedaan voor een bepaald tijdstip zullen op vlak van organisatie beter behandeld kunnen worden en zullen ook beloond worden.

Groepsbestellingen

Aangezien we werken voor bedrijven en hun werknemers is er tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om binnen hetzelfde bedrijf toch iedere werknemer apart zijn/haar online (PC/laptop/smartphone/tablet) bestelling te laten plaatsen , ieder op zijn/haar gewenste tijdstip (wel voor de deadline !). Deze aparte bestellingen worden na de deadline als één bestelling behandeld, dwz ontvangen, klaargemaakt en geleverd (of afgehaald) als één bestelling. Deze tool zal vermijden dat er nog iemand intern extra werktijd hoeft te besteden (rondgaan voor bestellingen/betalingen)!

Werkwijze bestellingen groepstool

 • Bedrijf registreert zich als primaire klant (groep) via account login
 • Werknemer registreert zich als secundaire klant (individueel) via account login (systeem herkent aan welk bedrijf de werknemer gekoppeld is)
 • Iedere werknemer besteld en betaald online (PC/laptop/smartphone)op het gewenste tijdstip voor afsluit deadline
 • Na afsluit deadline worden alle individuele bestellingen verzameld
 • Bestellingen worden klaargemaakt , gepersonaliseerd verpakt en gelabeld en klaargezet voor afhaling of levering

Natuurlijk hebben klanten de vrijheid om individueel bestellingen te plaatsen, onder hun eigen login.

Voordelen webshop bestellingen/reserveringen

 • Handige, duidelijke gebruiksvriendelijke tool
 • Mogelijkheid tot personaliseren bestelling
 • Foutenmarge herleid tot minimum
 • Groepsmodule maakt bestellen als één bedrijf zeer aantrekkelijk
 • Promoties en acties worden voorgesteld

Betalingsmogelijkheden

Op weg naar een cashloze maatschappij ? Het zal waarschijnlijk nog niet voor morgen zijn maar we mogen toch wel spreken van een serieuze kentering de laatste jaren. Meer en meer kleinere betalingen gebeuren elektronisch . Deze opkomende tendens zal niet meer te stoppen zijn en biedt ook vele voordelen . M-eating Place Kolmen gelooft hier sterk in en biedt de klant een ruime waaier van elektronisch betalen aan! Naast de gekende betaalkaarten Bancontact/maestro , Visa, Mastercard kan men ook betalen met elektronische maaltijdcheques (Sodexho/Edenred/Monizze) alsook mobiel betalen (oa KBC mobile/smartpay/ Payconiq) zal tot de mogelijkheden behoren.

Tevens zal er ook een eigen ‘M-eating Place Kolmen’ betaalkaart gratis ter beschikking staan. Deze gepersonaliseerde beveiligde betaalkaart zal vrij verkrijgbaar zijn en biedt tevens een aantal zeer mooie voordelen. Deze kaart kan iedereen zelf online of aan de kassa opladen. Met deze kaart kan men zowel in de webshop alsook aan de kassa betalen. Simpel de QR-code van de kaart te scannen aan de kassa en het te betalen bedrag gaat automatisch van het beschikbaar tegoed af . Alle handelingen (opladen/betalen/tegoed) zullen ook online geconsulteerd kunnen worden. Betalen wordt daardoor zeer makkelijk en wachttijd aan de kassa worden vermeden.

Door het tegoed van de maaltijdcheque over te zetten naar de M-eating Place Kolmen betaalkaart, zal de klant ook automatisch bepaalde voordelen kunnen genieten. Ook zal het tegoed niet vervallen zoals bij gewoon gebruik maar zal men het kunnen blijven gebruiken!

Voordelen elektronisch betalen

 • Snelheid betalen ! Meer tijd om aan tafel te zitten
 • Foutenmarge betalen/wisselgeld nihil
 • Hygiënischer dan contant betalen (geen fysiek contact meer met cash geld)
 • Directe korting en andere voordelen (oa gratis broodje in week van verjaardag) bij registratie voor de M-eating Place Kolmen betaalkaart!!
 • Omzetten van e-maaltijdcheques naar betaalkaart genereert automatisch de daarbij behorende -10% korting!
 • Opvolgen van betalingen
 • Geen cash geld = geen fraude of misdrijf mogelijk
 • Beveiligd betalen door chiptechnologie

a